Privacybeleid

RK Twente Zuid gaat zorgvuldig met uw gegevens om.

Persoonsgegevens die worden verwerkt:

RK Twente Zuid kan persoonsgegevens over u verwerken omdat u gebruik maakt van de diensten van RK Twente Zuid.

Waarom RK Twente Zuid gegevens nodig heeft

RK Twente Zuid verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Hoe lang RK Twente Zuid gegevens bewaart

ATB Oost bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van RK Twente Zuid worden algemene bezoekgegevens bijgehouden waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. RK Twente Zuid gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

RK Twente Zuid maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief RK Twente Zuid zoekresultaatpagina’s bij Google zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan RK Twente Zuid te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. RK Twente Zuid heeft hier geen invloed op. RK Twente Zuid heeft Google geen toestemming gegeven om via RK Twente Zuid verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar RK Twente Zuid. RK Twente Zuid zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen

RK Twente Zuid neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van RK Twente Zuid  maakt gebruik van een betrouwbaar SSL-Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door RK Twente Zuid verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met RK Twente Zuid op via mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *